Atatürk Anaokulu
CAMİKEBİR MAH. YUNUS EMRE_1 CAD. ATATÜRK ANAOKULU BLOK NO: 24 İÇ KAPI NO: 1 MİHALIÇÇIK / ESKİŞEHİR
2226312032

VİZYON

Kendisiyle barışık, mutlu, özgüveni olan, sorumluluk sahibi , çevreye duyarlı, kararlı, sadece kurallara uyan değil farklı ortamlara uyum sağlayan çocuklar yetiştirmek.

MİSYON

Uyguladığımız okul öncesi programı ile çocuklarımızın inceleme, araştırma, deneme yanılma, problem çözme,deney yapma, dramatizasyon yeteneklerini anlama ve adlandırma gibi yöntemleri kullanarak bedensel ve zihinsel potansiyellerini geliştirmek.

Normal

Ders Başlama ve Bitiş

Eğitim programımız sabah saat 09:00’da başlayarak, serbest zaman etkinliği,kahvaltı,Türkçe dil etkinliği,müzik gibi çeşitli etkinliklerden sonra saat 14:00’de sona ermektedir.

Kalorifer(doğalgaz)

İl merkezine uzaklık 90 km dir. Okulumuz ilçe merkezindedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İlçe merkezinde bulunan okulumuzun karşısında Hükümet Konağı,sol trafında Halkeğitim Merkezi bulunmaktadır.Okulumuzun geniş bir bahçesi bulunmaktadır. Camikebir Mahallesi Yunus Emre cad. .No:22 Mihalıççık

Proje Çalışmaları

Etwinning projeleri ,okullarda orman projesi, beslenme dostu okul projesi, beyaz bayrak projesi,Atatürk´e vefa valizi projesi